Home » Formele uitstraling zonder pantalon of blazer

Formele uitstraling zonder pantalon of blazer

by admin

Ben jij veel in contact met klanten of andere zakenrelaties en is er een formele dresscode op jouw werkvloer? Er zijn talloze opties om zakelijk op de werkvloer te komen zonder pantalon of blazer, ook kan dit gebruikt worden in jouw vrije tijd. Kleding wat te combineren is op de werkvloer maar ook buiten de werkvloer met bijvoorbeeld een T-shirt of jeans voor een casual look. 

Jurken met lange mouwen of rokjes waar jouw figuur perfect tot zijn recht komt

Denk aan een basic midi jurk met lange mouwen of een gebreide midi rok, met een set mooie hakken eronder maak je al meteen een geweldige indruk op je collega’s en zakenrelaties. Deze kledij laat jouw figuur er geweldig uitkomen en maakt het niet overdreven. Ook lange denim rokken zijn erg in trek, de robuuste look van spijkerstof gecombineerd met sprankelende hakken of laarzen laat een aura los van zelfvertrouwen. Op de werkvloer laat je een hele sterke eerste indruk achter, maar ook buiten de werkvloer kun je dit heel mooi combineren met een mooi setje Jordan One’s. Ga je naar de stad en wil je toch laten zien dat je urban tintje kan geven dan kunnen zijn Jordan One’s geweldige sneakers om aan te trekken. 

Coltruien met een geruite vest om toch een creatieve spin te geven aan jouw business look.

In de huidige maatschappij hoef je niet meer per se in een maat pak te komen om de persoon tegen over je te imponeren. Ook voor de heren zijn er talloze opties om een geweldige indruk achter te laten op je collega’s of zaken relaties. Denk aan een zwarte coltrui met een geruite pantalon en Clarks om de voeten, het ziet er erg strak uit en zit nog comfortabel ook. Een pantalon is geen vereiste meer bij de meeste bedrijven, een mooie denim broek doet wonderen voor je outfit. Wat tegenwoordig ook erg in trek is zijn de geruite vesten voor mannen gecombineerd met een denim broek en formele schoenen. De geruite vest geeft een zakelijke look achter met een Urban tintje wat bij veel mannen momenteel in trek is, ook komen deze geruite vesten in alle kleuren dus je kan eindeloos combineren. Los van de werkvloer kun je met een denim broek, wat Clarks en een geruite vest meteen door naar je vrienden om een leuke avond te beleven. Dit is de perfecte outfit voor zowel zakelijk als minder zakelijke gelegenheden

You may also like

Leave a Comment